Om oss

InMotus Naprapatklinik har sin verksamhet i Kungälv.

Kliniken startades av Jesper Andersen som är utbildad naprapat och personlig tränare från Naprapathögskolan i Stockholm.

Mitt intresse för träning och hälsa är stort och jag anser att kroppen är gjord för rörelse för att må bra och jag vill därför motivera och inspirera till rörelse och träning hos mina patienter. Hos mig får ni en behandling som är utformad och individanpassad efter dig och dina förutsättningar.

Min tidigare utbildning och erfarenhet från byggindustrin har lärt mig om hur monotona arbetsuppgifter kan skapa ogynnsamma arbetsförhållanden för kroppen. Därför finns ett speciellt intresse kring ergonomi för att förebygga arbetsrelaterade skador i olika miljöer.

När jag inte tar emot patienter tränar jag gärna aktivt med styrke- och konditionsträning i och utanför träningsanläggningen. En löptur i skog och natur är något som ligger varmt om hjärtat.

Vår målsättning är att du som söker vård för smärta i kroppen ska få hjälp med rätt behandling och rehabilitering för ditt besvär. Vi vill se till att skapa förutsättningar för ett rörligare, starkare och friskare liv.

InMotusmodellen

  • Vi arbetar med att förebygga, undersöka, diagnostisera, behandla och rehabilitera orsaken till dina besvär i rygg, nacke, muskler och leder.
  • Vi erbjuder uppföljning för att kontrollera och säkerställa behandlingsresultaten.

Personuppgiftshantering

Vid nyttjande av InMotus vårdtjänster såsom naprapatbehandling eller övriga tjänster kan du komma att behöva lämna ut dina personuppgifter i form av namn, personnummer, adress och kontaktuppgifter såsom telefonnummer och e-post. Detta behövs för att vi skall kunna fullgöra våra skyldigheter enligt lag och hantera din journalföring. Sådana uppgifter hanteras i enlighet med patientdatalagen och andra tillämpliga lagar inom hälso- och sjukvården.

Vi kan också behöva lämna uppgifterna vidare till samarbetspartners för att kunna fortsätta behandlingen.

GDPR trädde i kraft den 25 maj 2018 och ersätter den svenska personuppgiftslagen (PUL). För hälso- och sjukvården finns det specifik lagstiftning som kommer att fortsatt gälla även efter att GDPR trätt i kraft.